مدار آبی

معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم

مدار آبی

معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم

مدار آبی

انسان برای رهایی از خویش در مدار آسمان می ایستد تا افلاک و ژرفا در نگاهـش اوج بگیرد. در مدار آبی، در بیکران، به جستجـوی انـدیشـه های نـاب آمـــده ایـم. با فــانــوس مهرورزان هلال سرخ "مدار آبی"را روشن نموده ایم تا با نـور دنبال نـور مطلق باشیم.
همراهی شما انتشار نور بر مدار آبی ِ این هلال سرخ است...

بایگانی

با حضور مدیرعامل و معاون امور جوانان جمعیت هلال استان قم و نمایندگان استانداری قم به همراه مسئولان شرکت دانش پژوهان کاردوک، نشست "توانمندسازی محلی با رویکرد توسعه کسب کار خرد" در قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم؛ در این نشست که با حضور عطالله قاسمی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، دکتر گل فشان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم، و نماینده شرکت کاردوک در استان قم، برگزار شد پیرامون طرح توسعه کسب کار خرد در فرآیند اشتغال زایی مناطق حاشیه ای تبادل نظر شد.

در این جلسه محمد مصباحی، معاون امور جوانان هلال احمر قم نیز بیان کرد: جلسه ای اولیه با حضور مدیر شرکت دانش پژوهان کاردوک و خانم حاجی محمد حسینی نماینده شرکت کاردوک در استان قم و اقای سیفی خزانه دار برگزار شد.

وی گفت: در این راستا تفاهم نامه ای برای اجرای پروژه ۳ ساله منعقد شد طبق سرفصل هایی که شرکت داده است افرادی را طبق مدارک تحصیلی و سن و مرتبط با علوم اجتماعی و روانشناسی به عنوان تسهیل گر انتخاب کرده ایم.

معاون امور جوانان هلال احمر قم تصریح کرد: در این طرح در حدود ۳۰ نفر ثبت نام کردند که ۲۲ نفر در مصاحبه حضور یافتند و ۵ نفر اصلی انتخاب شد که این ها هر کدام دو گروه ده نفره را تحت پوشش قرار می دهند و ۷ نفر ذخیره و کمک تسهیل گر هستند که قرار است جایگزین شوند.

در ادامه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم، بر ادامه ی جدی این طرح تاکید کرد و همچنین نماینده سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در این نشست متذکر شد: با توجه به اینکه کار داوطلبانه است باید جایگاه هلال احمر در طرح تبیین و ظرفیت ها مشخص شود.

وی اظهار کرد: دستگاههای اجرایی نیز ظرفیت ها را در اختیار هلال احمر بگذارند، با توجه به توانمندی های هلال احمر و تخصص های موجود این نهاد در بسیاری از عرصه ها می توانند ورود پیدا کنند.

نماینده سازمان جوانان جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در رابطه با آموزش ظرفیت های بالنده ای در هلال احمر وجود دارد و می تواند به واسطه ارتباط های مردمی این آسیب ها را احصا کند.

بر اساس این این گزارش، در این نشست، عطالله قاسمی مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم با اشاره به توانمندی های هلال احمر در راستای رفع آسیب های اجتماعی و ایده ها و طرح های راهبردی عنوان کرد: تعامل و همراهی دستگاههای اجرایی می تواند زمینه را برای اجرای طرح های مختلف توسط نهادهای غیر دولتی فراهم کند.

وی اظهار کرد: هلال احمر دارای توانمندی های زیادی در عرصه های مختلف است و واقعا فعالیت های ارزشمندی را به ثمر نشانده و خالصانه در صحنه حضور دارد.

قاسمی بیان کرد: در استانداری هیات اندیشه ور فعال است که آسیب ها را مورد بررسی قرار می دهد و در ارتباط با مناطق حاشیه ای می تواند در تحقق این طرح موثر باشد از طرفی ستاد بازآفرینی نیز فعالیت هایی در مورد حاشیه نشینی دارد و در اجرای این طرح،موضوعات را در این کارگروهها مطرح کرد.

وی خاطرنشان کرد: به زودی سند حاشیه نشینی تدوین می شود ما این طرح را در بازآفرینی و هیات اندیشه ورز مطرح می کنیم و ظرفیت ها را به کار می گیریم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم اظهار کرد:در قم دو دفتر تسهیل گری در نیروگاه و شهر قائم وجود دارد که می توان با آن تعامل داشت این دو دفتر در حوزه مددکاری و آسیب های اجتماعی فعال اند.

وی گفت: نهادهای غیر دولتی بازوان اجرایی دستگاههای اجرایی هستند و توانمندی های اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارند.

در ادامه مصطفوی مدیر شرکت دانش پژوهان کاردوک در خصوص این طرح عنوان کرد: ارتباط خوبی بین ساکنین سکونت گاههای غیر رسمی و جامعه وجود ندارد در حالی که انسان های شریفی هستند و بزرگترین مشکل آن ها فقدان مهارت برای کسب و کار است.

وی تصریح کرد: این افراد در مناطق حاشیه ای نیاز به آموزش و حمایت دارند ما طرحی را برای آن ها ارائه خواهیم داد تا بتوانند طرح شغلی ارائه دهند و به اشتغال دست یابند.

مصطفوی اظهار کرد: این طرح ۲۷ ماه زمان می برد اما می توان پروسه را با همراهی استانداری و دستگاههای اجرایی تا ۶ ماه کوتاه کرد باید گروههای اجتماعی محلی را شناسایی کنیم و آموزش دهیم تا به اشتغال برسند.

وی بیان کرد: در این طرح از هر ده استان ۱۰۰ نفر انتخاب می شوند که در مجموع با توجه به حضور ۱۰ استان در نهایت ۱۰۰۰ نفر صاحب شغل می شوند.

مدیر شرکت دانش پژوهان کاردوک گفت:این مدل در اشتغال نیاز به همکاری همه دستگاهها دارند هر چند مدیریت آن غیر دولتی است؛ ایده اشتغال و این طرح در کشورهای مختلف تجربه شده تا مردم را به صحنه بیاورند.

وی یادآور شد: اتصال به بازار و تضمین اشتغال نیز یکی از فرآیندهای نهایی است در چند سال اخیر ۱۵۰۰ نفر در کشور با این مدل به اشتغال رسیده اند.
مصطفوی در خصوص ویژگی های هلال احمر عنوان کرد: هلال احمر دارای ویژگی های مهمی چون بی طرفی و هیچ توقعی است و می توان چنین ظرفیتی را در اجرای مدل به کار گرفت.

وی افزود: با استفاده از تخصص هلال احمر می توان بسیاری از آسیب ها را به خوبی شناسایی کرد در این ارتباط شاهد همراهی های خوبی از هلال احمر و استانداری و سمن ها و بهزیستی بوده ایم
  • محمد مصباحی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی