مدار آبی

معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم

مدار آبی

معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم

مدار آبی

انسان برای رهایی از خویش در مدار آسمان می ایستد تا افلاک و ژرفا در نگاهـش اوج بگیرد. در مدار آبی، در بیکران، به جستجـوی انـدیشـه های نـاب آمـــده ایـم. با فــانــوس مهرورزان هلال سرخ "مدار آبی"را روشن نموده ایم تا با نـور دنبال نـور مطلق باشیم.
همراهی شما انتشار نور بر مدار آبی ِ این هلال سرخ است...

بایگانی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: تامین بهداشت روانی برای آسیب دیدگان در حوادث بسیار تخصصی و مهم است و باید مورد توجه نیروها و اعضای جمعیت هلال احمر باشد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، نشـست علمی حمایت های روانی اجتماعی در بلایا با حضور جمعی از اعضای تیم های سحر و امدادگران در قم برگزار شد.

دکتر محمد گل فشان در نشـست علمی “حمایت های روانی اجتماعی در بلایا در سالن امام علی(ع) در دانشگاه علوم پزشکی قم که با حضور جوانان، امدادگران و داوطلبان برگزار شد عنوان کرد: یکی از مباحث بسیار مهم، فشارهای روحی و روانی در حوادث است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم افزود: اگر به آسایشگاه ها مراجعه کنیم هنوز افرادی از زلزله رودبار و حوادث تلخ دچار مشکلات روحی و روانی هستند، چرا که نتوانستند با این حوادث کنار بیایند و ما نتوانستیم این حوادث را از نظر روحی مدیریت کنیم هم چنان این افراد عواض می گیرند و به جامعه همان عوارض را پس می دهند.

وی تصریح کرد: ایران کشوری حادثه خیز است و بر این اساس نیاز به آسیب شناسی و تامین بهداشت روانی برای آسیب دیدگان داریم، در این راستا پس از حادثه به آسیب شناسی می پردازیم تا بتوانیم با استفاده از تجربیات آن را مدیریت کنیم.

گل فشان بیان کرد: نوربالا ریاست اسبق هلال احمر که پدر هلال احمر به شمار می آیند و از سال ۷۸ زیرساختهای فراوانی را برای این نهاد تامین کرد، مسائل بهداشت روانی در حوادث مختلف را نیز مورد کنکاش قرار داد و دستورالعمل ها و آموزش هایی را پیگیری کرد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نشست جزئی از آن برنامه هاست، با توجه به اینکه حوادث تلخی را در کشور داشته ایم و این حوادث نیز در میان مردم و آسیب دیدگان ترس و رعب ایجاد می کند نیاز به بهداشت روانی داریم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم عنوان کرد: تامین بهداشت روانی برای آسیب دیدگان در حوادث بسیار تخصصی و مهم است و باید مورد توجه نیروها و اعضای جمعیت هلال احمر باشد و آسیب دیدگان نیاز به حمایت روحی و روانی دارند.

وی گفت: افراد آسیب پذیر شامل کودکان سالمندان و بانوان باردار هستند که باید بیش از گروههای دیگر در بهداشت روانی مورد توجه قرار گیرند.

گل فشان افزود: در میان حوادث عده ای نیز از نظر بهداشت روانی و توجه به سلامت آنها، مظلوم واقع می شوند و آنها امدادگرانی هستند که در حوادث حضور دارند و حوادث مختلف را می بینند و تنها از آن ها انتظار کمک می رود.

وی عنوان کرد: این ها نیاز به بهداشت روانی و فرصتی برای بازگشت به خود دارند و برگزاری این دوره ها می تواند بسیار موثر باشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم اظهار کرد: تعامل میان هلال احمر و نیروی انتظامی و هواشناسی و مدیریت بحران و علوم پزشکی امری ضروری است و با هم افزایی میان دستگاهها می توان حداکثر استفاده را از فرصت ها در تامین بهداشت روانی و کمک رسانی داشت.

گفتنی است، در این نشست دکتر نظری کمال متخصص روانشناسی بالینی به تبیین جایگاه بهداشت روانی در حین کمک رسانی به آسیب دیدگان در حوادث پرداخت.

  • محمد مصباحی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی