در مسیر رسیدن به اهداف، به محدودیتها نه به چشم یک سد بلکه به چشم یک سکوی پرش بنگرید
هلال احمر با فعالیتهای امدادی و بشر دوستانه در بین مردم شناخته شده و فعالیت در این دو بخش برای اعضا جذابتر و پررنگتر است. وظیفه ما این است برای دیگران دید جدیدی نسبت به تمام فعالیتهای هلال احمر باز کنیم.
به گزارش روابط عمومی استان قم فاطمه صابونچی دبیرکانون دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای که به عنوان دبیرکانون برتر در جشنواره ماه تابان معرفی شده است خود را چنین معرفی میکند: فاطمه صابونچی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی نرم افزار دانشگاه فنی و حرفهای استان قم هستم و با عنوان دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه فنی و حرفهای واحد دختران و مسئول کمیته فرهنگی مذهبی مجمع کانونهای دانشجویی هلال احمر استان نیز فعالیت دارم.
از نحوه آشنایی خود با جمعیت هلال احمر بگویید.
صابونچی در خصوص نحوه آشنایی با هلال احمر و آغاز فعالیت در این نهاد بیان کرد: تا سال ۱۳۹۸ در دانشگاه کانونی تحت عنوان کانون دانشجویی هلال احمر وجود نداشت. در آبان ماه همان سال به همراه تعدادی از دوستان جهت درخواست برگزاری کلاس کمکهای اولیه به مرکز امور جوانان هلال احمر مراجعه کردیم. پس از مدتی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه فنی و حرفهای واحد دختران افتتاح شد و من با عنوان دبیر کانون دانشگاه فعالیتهای خود را به طور رسمی شروع کردم.
اهم فعالیت ها و طرح های ارائه شده در کانون را بیان کنید.
دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه فنی و حرفهای در خصوص فعالیتهای خود در این کانون گفت: این افتخار نصیب من شد تا با همراهی اعضای شورا و فعال کانون دانشگاه برنامههایی از جمله یلدای مادرانه( دیدار مادران سالمند)، غبار روبی مزار شهدا، نذر همدلی( طرح قربانی گوسفند به مناسبت عید سعید قربان)، آیین بیگزاند( توزیع ماسک به همراه گل همزمان با فرارسیدن سالروز سازمان جوانان هلال احمر )، وبینار ایدز، امید نو( توزیع پکهای لوازم التحریر بین دانشجویان منتخب دانشکده به مناسبت روز دانشجو )، ساخت کلیپ آموزشی ثبت نام در سامانه جامع عضویت هلال احمر، چله نیک( تهیه و توزیع سبدهای کالایی به خانوادههای نیازمند)، نشریه «هلال زلال» در نوروز ۱٤۰۰و ساخت کلیپ قرصهای شب امتحانی، را سازماندهی و اجرا کنم.
وی با اشاره به سوابق فعالیت خود در کمیته فرهنگی مذهبی تصریح کرد: طراحی پوسترهای مناسبتی، برگزاری مسابقه« از چشم دختران ببینیم» و کانالی که از اعضای کانونهای دانشجویی هلال احمر با موضوعیت فرهنگی و مذهبی تحت عنوان «هلال زلال» تشکیل شد، از فعالیتهای من در این کمیته به شمار میرود.
فعالیت های اجرایی کانون شما در دوران کرونا شامل چه مواردی بوده است؟
مسئول کمیته فرهنگی مذهبی در خصوص فعالیتهای اجرایی خود در دوران کرونا افزود: بستهبندی اقلام بهداشتی، شرکت در طرح آمران سلامت و آیین بیگزند، از دیگر فعالیتهای من در این نهاد است. وی افزود: همچنین توانستم گواهینامههای دوره مقدماتی امداد و کمک های اولیه، دوره آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی، دوره بهداشت آب و غذا در شرایط بحرانی، تاب آوری و احیای کانونهای هلال احمر و آشنایی با ایدز را دریافت نمایم.
صابونچی انگیزه و اهداف خود از فعالیت در هلال احمر را اینگونه بیان کرد: به یاری یکدیگر خانواده هلال احمر را بزرگتر نمائیم و به لطف خداوند فعالیتهای خود را در بخشهای مختلف رشد و ارتقا بخشیم و یاریدهندهی افراد بیشتری باشیم که از یکی مهمترین اهداف سازمان جوانان هلال احمر توجه به کاهش آسیبهای فرهنگی و اجتماعی است.
دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه فنی و حرفهای در خصوص معرفی هلال احمر در سطح جامعه تصریح کرد: هلال احمر با فعالیتهای امدادی و بشر دوستانه در بین مردم شناخته شده و فعالیت در این دو بخش برای اعضا جذابتر و پررنگتر است. وظیفه ما این است برای دیگران دید جدیدی نسبت به تمام فعالیتهای هلال احمر باز کنیم.
وی در ادامه افزود: به نظر من شناساندن هلال احمر به صورت کامل به یک عضو مساوی است با شناساندن هلال احمر به یک خانواده. در واقع آن یک نفر آیینه هلال احمر در خانواده خود میباشد.
صابونچی در مورد ویژگیهای عضو هلال احمر عنوان کرد: داوطلب و عضو هلال احمر بایستی به انجام فعالیتهای گروهی و بشردوستانه بدون هیچ چشم داشتی علاقمند باشد و دارای عزم و انگیزهای قوی بوده تا با کوچیکترین ناامیدی و ناملایمتی در این راه از پا نیفتد و پرشورتر از قبل ادامه دهد.
وی در خصوص تأثیر نقش خانواده در موفقیتهایش خاطر نشان کرد: ایشان در همه مراحل زندگی مشوق اصلی من بودند و همیشه به تصمیمهای من احترام میگذارند و در هموار کردن مسیرهای زندگی یاریگر من هستند.
صابونچی گفت: خواسته قلبی من این است که سایه فقر و ویروس منحوس کرونا از سر کشورم برداشته شود و مردم این سرزمین شادترین باشند و من برای رسیدن به این آرزو به نوبه خود با تمام توان گام برمیدارم و تلاش میکنم.
همچنین در پایان افزود: توصیه من به جوانان این است که در مسیر رسیدن به اهداف، به محدودیتها نه به چشم یک سد بلکه به چشم یک سکوی پرش نگاه کنند.
تهیه و تنظیم: زهرا کاظمیان_ رابط خبری استان قــم
- ۰۰/۰۸/۰۹