مدار آبی

معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم

مدار آبی

معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم

مدار آبی

انسان برای رهایی از خویش در مدار آسمان می ایستد تا افلاک و ژرفا در نگاهـش اوج بگیرد. در مدار آبی، در بیکران، به جستجـوی انـدیشـه های نـاب آمـــده ایـم. با فــانــوس مهرورزان هلال سرخ "مدار آبی"را روشن نموده ایم تا با نـور دنبال نـور مطلق باشیم.
همراهی شما انتشار نور بر مدار آبی ِ این هلال سرخ است...

بایگانی


نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر جمعیت هلال احمر استان قم با حضور مدیرعامل و اعضای این شورا و همچنین جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، محمدرضا بهرامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در این نشست اظهار کرد: سردار سلیمانی نمونه‌ی بارز فردی بود که در امر جهاد و امر به معروف فعالیت می‌کرد.

 

بهرامی افزود: براساس دستورالعملی که از سوی حوزه‌ی نمایندگی ولی فقیه به هلال احمر استان‌ها ابلاغ شده، در تمام فعالیت‌های جمعیت پیوست فرهنگی وجود دارد.

 

وی ادامه داد: تشکیل کمیته جذب و نگهداشت نیروهای داوطلب، امدادگران، جوانان و برگزاری جلسات مستمر با حضور معاونین و کارشناسان مربوطه، تشکیل کمیته حجاب و عفاف، کمیته شورای امر به معروف و نهی از منکر، بازدید از پایگاه‌های امدادو نجات جاده‌ای، معاونت‌های داوطلبان، جوانان و نشست صمیمی با آنها به منظور آشنایی با دغدغه‌ها و مشکلات و اقامه‌ی نماز و اهدای هدایا، حضور امام جماعت در اردوهای درون و برون استانی از جمله اقدامات فرهنگی هلال احمر است.

 

به گفته‌ی وی، دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران، اجرای طرح کشوری غمگساران با هدف بازدید و دلجویی از خانواده‌های پساکرونا، مدافعین سلامت، تذکر لسانی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نماز جمعه، هیئات مذهبی، مسجد مقدس جمکران، حرم مطهر حضرت معصومه(س) در ایام محرم و صفر و مناسبت‌های مختلف و قرار دادن کتابچه‌های فرهنگی در بسته‌های معیشتی و برگزاری مراسم زیارت عاشورا از دیگر اقدامات فرهنگی این جمعیت است.

 

در ادامه سید محمد تقی حسینی جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم با اشاره به اینکه نفس خدمت به مردم امر به معروف است اظهار کرد: فعالیت‌های هلال احمر در زمینه‌ها‌ی امدادی، آموزش و جوانان جزء مصادیق امر به معروف است.

 

حسینی افزود: مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و سازمان‌ها متفاوت، عمومی و خاص است که تکریم ارباب رجوع در تمام آنها مشترک است.

 

وی با اشاره به روایتی درباره اینکه هیچ حرکتی نیست مگر اینکه نیاز به شناخت داشته باشد اظهار کرد: شناخت و آموزش یکی از مهمترین مسائلی است که باید به آن پرداخته شود همانطور که در هلال احمر برنامه‌های آموزشی در خصوص امداد و نجات و برگزاری مانور و فعالیت‌های دیگر ارائه می‌شود امر به معروف نیز نیاز به آموزش دارد در غیر این صورت اثرگذار نخواهد بود چرا که مستلزم مهارت و روش‌های مناسب برای ارتباط موثر با مخاطب است.

 

وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند این امر را در جامعه فرهنگسازی و نهادینه کند.

 

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم با اشاره به حدیثی از حضرت زهرا(س) که فرمودند خداوند امر به معروف را برای اصلاح امور جامعه واجب کرد گفت: اگر بخواهیم جامعه‌ای اصلاح شود باید مسئولیت‌پذیر باشیم و نسبت به مسائل منکر و نهادینه کردن امر به معروف بی‌تفاوت نباشیم چرا که با توجه به آیه 25 سوره مبارکه انفال که خداوند می‌فرماید «بترسید از بلایی که چون آید تنها مخصوص ستمکاران شما نباشد (بلکه ظالمان و مظلومان همه را فرا گیرد)» عواقب آن همه افراد جامعه را درگیر می‌کند.

  • محمد مصباحی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی