دکتر کولیوند: هلالاحمر نسل گذشته و حال را به هم وصل میکند
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: جوانان کاردان را برای فعالیت در هلال احمر انتخاب و همزمان خود را به مشورت بزرگان و پیشکسوتان نزدیک کردم. هلال احمر خاصیتی دارد که نسل گذشته و حال را به هم وصل میکند
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ رئیس جمعیت هلال احمر در جمع تعدادی از علما و جمع کثیری از طلاب طرح مبلغان بشردوستی در مجتمع امام خمینی شهر قم گفت: جوانان ستون عملیات هلال احمر هستند. ما این را به خوبی میدانیم و در ۱۰۰ روز گذشته موفق شدیم ۷۰۰ هزار دانشآموز را به عضویت داوطلبانه هلال احمر درآوریم.
کولیوند افزود: توافقنامهای با وزارت آموزش و پرورش داریم که هدف آن گسترش آموزش همگانی مواجهه با مخاطرات و کمکهای اولیه است. بنابراین با اتکا به اعضا و دانشآموزان عضو هلال احمر، امیدواریم تابآوری جامعه در مواجهه با سوانح را افزایش دهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر در بخش دیگری از سخنرانی خود به موفقیتهای هلال احمر در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بنای فعالیت هلال احمر کمک به نیازمندان بدون توجه به دین، قومیت و تابعیت آنها است. در سال گذشته مردم زلزلهزده افغانستان و مردم سیلزده پاکستان را مثل مردم کشور خودمان عزیز دانستیم و بلافاصله امدادرسانی به آنها را آغاز کردیم.
کولیوند افزود: در زلزله اخیر سوریه و ترکیه، هلال احمر ایران اولین کشوری بود که تیمهای عملیاتی و اقلام امدادی آن به مناطق زلزله زده رسید و همین حضور سریع و به موقع بود که رجب طیب اردوغان مدال فداکاری ترکیه را به هلال احمر ایران اعطا کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه فعالیت این جمعیت تنها محدود به امدادرسانی در سیل و زلزله نیست، گفت: هلال احمر خدمات اجتماعی متنوعی را ارائه میکند. در طرحی که با نام «یاس» برگزار کردیم بیش از ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار را عضو هلال احمر کردیم و حمایتهای شغلی و آموزشی مختلفی از آنها به عمل آمد. کسب و کارهایی راهاندازی کردیم که در بازار موفق عمل کردند. اکنون اغلب آن زنان و مادران نه تنها آسیبپذیر نیستند بلکه آسیبستیز شدهاند.
کولیوند که در جمع طلاب و روحانیون عضو گروههای جهادی روحانیون قم سخن میگفت با اشاره به آیه شریفه ۳۲ از سوره مائده ( مَن احیاها فَکانما احَیا النّاس جَمیعاً) گفت: اگر قدمت تشکیل صلیب سرخ ۱۵۰ سال است و قدمت جمعیت هلال احمر ایران در چارچوب این نهضت جهانی به ۱۰۱ سال میرسد باید گفت که قدمت توصیههای بشردوستانه اسلام به پیامبر گرامی ما حضرت محمد(ص) میرسد. خداوند در آیات زیادی کار خیر و تعجیل در آن را توصیه میکند. و همانا که « ان الله یحب المحسنین»
- ۰۲/۰۲/۲۳