همکاری طلاب جامعه الزهرا با هلالاحمر در حوادث و بحرانها
در نشست مشترک رئیس جمعیت هلالاحمر و مدیر جامعة الزهرا زمینههای همکاری مشترک این دو نهاد تشریح و بررسی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر؛ دکتر پیر حسین کولیوند رئیس جمعیت هلالاحمر در دیدار با مدیر جامعه الزهرا گفت: جامعه الزهرا زیر ساخت و امکانات فراوانی دارد و میتوان از این ظرفیت و طلبههای جامعه الزهرا برای توسعه خدمات بشردوستانه و امدادی استفاده کرد.
کولیوند در ادامه بیان کرد: میتوان بر ظرفیت رشتههای تخصصی جامعه الزهرا افزود و نیروی مومنه انقلابی تربیت کرد. در جمعیت هلالاحمر اسناد بالادستی داریم ولی با این وجود باز هم مبنای کار هلالاحمر احکام اسلامی و دینی و انسانی است. آیات زیادی در قرآن داریم که در خصوص کار خیر و نیکو است، جنس کار هلالاحمر هم همین اقدامات است.
وی در ادامه بیان کرد: در زمان بروز سیل و زلزله برخی مسائل فرهنگی نیز رخ می دهد که باید به آنها هم رسیدگی کرد. میتوانیم در این حوزههای فرهنگی مخصوصا در زمان حوادث، میان جامعه الزهرا و هلالاحمر همکاری ایجاد کنیم.
کولیوند در ادامه بیان کرد: طلاب جامعه الزهرا در کنگره بین المللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل بشردوستانه در غزه حضوری فعال داشتند. در این کنگره ۱۹۰ مورد نقض حقوق بین الملل بشردوستانه استخراج و به مجامع بین المللی ارسال شد.
رئیس جمعیت هلالاحمر افزود: طلبههای جامعه الزهرا میتوانند از آموزشهای مربوط به تیمهای سحر هلالاحمر که برای افزایش تاب آوری مردم آسیب دیده در بحرانها فعالیت میکنند، فراگرفته و در مواقع بروز بحران در راستای افزایش تاب آوری حادثهدیدگان فعالیت کنند.
کولیوند با بیان اینکه نقش و جایگاه بانوان در هلالاحمر پررنگ است افزود: میتوان تیمهای سحر هلالاحمر را با استفاده از آموزههای دینی تقویت کرد. در حوزه امداد و نجات نیز طلبهها میتوانند کمک زیادی به ما در اقناع سازی مردم بکنند.
رئیس جمعیت هلالاحمر افزود: در کارهای پژوهشی اسلامی که نیازمند مشاورههای فقهی است، میتوان از پژوهشها، پایان نامهها و مقالههای طلبههای جامعه الزهرا استفاده کرد و در مراسم پیاده روی اربعین حسینی و شهادت امام رضا(ع) نیز میتوان از ظرفیت آنها بهره برد.
طلبههای جامعه الزهرا آماده فراگیری آموزشهای امدادی
سیده زهرا برقعی مدیر جامعه الزهرا نیز در این دیدار گفت: جامعه الزهرا یک مرکز بسیار بزرگ، جامع و کامل و نتیجه تصمیم امام خمینی(ره) است.
وی در ادامه بیان کرد: مرکز بین الملل جامعه الزهرا فعالیتهای زیادی دارد ولی بُعد بین المللی جامعه الزهرا معمولا مورد غفلت قرار میگیرد.
برقعی با بیان اینکه طلاب جامعه الزهرا در حال ترویج اسلام در مدارس خارج از کشور هستند ادامه داد: جامعه الزهرا از سالها قبل طلبه بین المللی دارد.
مدیر جامعه الزهرا خاطرنشان کرد: جامعه الزهرا یک زنجیره کامل تعلیم و تربیت در ردههای مختلف سنی است. میتوان از این ظرفیت و پتانسیل بالای جامعه الزهرا استفاده کرد.
برقعی ادامه داد: جامعه الزهرا مشاوران زیادی دارد که میتوان از ظرفیت آنها برای مشاوره دادن به مردم حادثه دیده در مواقع بحران استفاده کرد.
فعالیت کانون هلال جامعه الزهرا با ۳۰۰ طلبه
شریفی مدیر تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا در ادامه گفت: اعضای کانون هلالاحمر جامعه الزهرا میتوانند در بحرانها علاوه بر امدادرسانی، در حمایتهای روانی آسیب دیدگان نیز کمک کننده باشند.
وی با بیان اینکه در این کانون میتوانیم اقدام به تربیت مبلغان هلال احمر کنیم افزود: تربیت مبلغ و مشاور نیز میتواند در شرایط بحرانی دارای توانمندیهای مختلفی باشد. کانون هلال احمر جامعه الزهرا نیازمند تجهیز برای ارائه آموزشهای امدادی ببشتر به طلاب است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا در جریان این بازدید گفت: کانون هلال احمر در جامعه الزهرا از سال ۱۴۰۰ راه اندازی شده است. دوره امداد و کمکهای اولیه، دارو شناسی و دورههای عمومی و تخصصی امداد در این مرکز برگزار میشود، در حال حاضر ۳۰۰ نفر عضو این کانون هستند.
گفتنی است، دکتر پیر حسین کولیوند رئیس جمعیت هلالاحمر در ادامه از بخشهای مختلف جامعه الزهرا و همچنین از کتابخانه و مرکز پژوهشگاه حضرت معصومه نیز بازدید کرد.
- ۰۳/۰۲/۲۳